• en
  • nl
  • fr
  • de
+33 490 051 987 +33 618406156

Faciliteiten

Naast het comfort van uw kamer en het uitgebreide ontbijt, biedt Les Eydins u nog veel meer.

Zwembad
U kunt genieten van het grote zwembad (12×4 mtr.) met comfortabele ligstoelen en parasols, een zonneweide met prachtige vergezichten, alsmede een douche- toiletruimte. De zomerkeuken is voorzien van een Amerikaans ‘gevulde’ koelkast, afwasmachine, espressomachine, oven, inductiekookplaat en een barbecue.

Living
De riante living met open haard partij, t.v., radio, DVD, bibliotheek, regio-informatie en de eetkamer completeren het comfort.

Cave
De cave biedt een keur aan wijnen uit deze streek. U kunt hier een ‘degustation’ organiseren en genieten van de door u gekozen wijn.

Wifi
Alle kamers en grote delen van de tuin zijn voorzien van Wifi.

Wasruimte
Er is een compleet ingerichte wasruimte.

Fietsen
U kunt verder gratis gebruik maken van fietsen om de mooie omgeving op een andere manier te ontdekken. Een elektrische fiets (tegen betaling) kan desgewenst ook worden gereserveerd.

Pétanque
Twee pétanquebanen (Provençaalse variant op het vermaarde Jeu de Boules) staan u ter beschikking en liggen er uitnodigend bij.

Tables d’hôtes
Regelmatig organiseren wij Tables d’hôtes van hoog niveau met onze sterrenkok Damien en zijn vrouw Lisa. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om zelf iets te bereiden of van de barbecue gebruik te maken. Is koken uw hobby? Laat het ons weten. Damien verzorgt graag kooklessen, privé of in groepsverband. www.chefdomicile.fr

* Onze Maison d’Hôtes is niet geschikt voor gezinnen met kinderen. We beschikken niet over de benodigde faciliteiten hiervoor en hebben ook geen familiekamers.